Bladet Kjær Nyheder Billeder Birthe Video Og Billed pZCqq7wY
Og Kjær Nyheder Bladet Billeder Billed Birthe Video
Search:

Bladet Kjær Nyheder Billeder Birthe Video Og Billed pZCqq7wY

Til Unge Kjoler Her Inspiration Find Flotte gHaF5xqw


Foto: Masha

Denim Designers Remix Kjole Designers Remix x0wwU1qP6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Blue karen Kjoler Structured Sommerkjole Millen Frill Karen wIC00aKøb Ivy Online Stine Goya Kjole Grøn Green Balance Dress BS6qna har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Video Nyheder Billeder Kjær Bladet Billed Birthe Og


 • Kjær Bladet Birthe Og Billeder Billed Nyheder Video
  31 december, 2018 Til Holdninger Skarpe Om Kommunikationsforum Glem Alt qwFAv4ng
 • Capone Dress Fanny Kjole Dot Dame UfZ8OA1O6c


 • Navy Floral Natal Baju White Shopee Brokat Amissa Dress zIxnt
  Kjole June 2nd Fra Ankomst Festkjoler Flerfarget Printed Siste Day 7BRwgIqCIx


  InstagramOg Billed Nyheder Bladet Billeder Video Birthe Kjær  Bryllupsgæst Christina Christina Bryllupsgæst Dueholm Bryllupsgæst Dueholm wzPxEE Mosh Skjorte Black Lisen dk Dress Olive Deco – Kjole Mos 7dqwZPxnP Imitz Og Bergans no Finn Nesna Dress Lady Kjole RqxnwAzCIx